Окиснення циклогексану в присутності каталітичних систем на основі полігліколів - Реутський, В. В.; Мельник, Ю. Р.; Заставний, С. М.; Іващук, О. С. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Досліджено вплив каталізаторів на основі полігліколів з різною молекулярною масою, а також складних ефірів полігліколів і нафтенату кобальту на швидкість і селективність процесу рідиннофазного гомогенно-каталітичного окиснення циклогексану. The influence of catalytic systems on bases of cobalt salts and polyglycols with different molecular weight and also esters of polyglycols on the rate and selectivity of the liquid-phase homogenous catalytic oxidation of cyclohexane has been studied.