Використання інформаційних систем при розв'язанні задач логістики і контролінгу - Поліщук, Н. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
Розглянуто значення інформації та інформаційних систем при розв’язанні задач логістики і контролінгу на підприємстві. Інформаційний потік є невід’ємною складовою системи “логістика-контролінг” на підприємстві і розглядається як фізичне переміщення інформації від одного співробітника підприємства до іншого чи між підрозділами. Розглядаючи систему “контролінг —логістика” ми розглядаємо цілу систему інформаційних потоків: сукупність фізичних переміщень інформації, яка дає можливість здійснити будь-який процес та реалізувати будь-яке рішення. The integration role of the information and information usage of system controlling and logistic on the plant is show in the article. The relevant role in a system “controlling- the logistics” will play an information flow. An information flow esteem as physical moving of the information from one employee of firm to other or between subsections. Esteeming a system "controlling — logistics" we consider the whole system of information flows: the combination of physical moving of the information, which one enables to come true any process and to realize any solution.