Вплив температури та концентрації каталізатора на вихід 3-метил-β-бутиролактону - Почапська, І. Я.; Хлібишин, Ю. Я. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Досліджено вплив температури та концентрації каталізатора на вихід 3-метил-β-бутиролактону і конверсію кетену, визначено оптимальні умови проходження реакції. The influence temperature and concentration of catalyst on the process of synthesis 3-methyl-β-butyrolactone is investigated. The optimal conditions of the process of synthesis 3-methyl-β-butyrolactone are determined.