Використання підприємствами розрахунків за документарними акредитивами під час здійснення зовнішньоекономічної діяльності - Карковська, В. Я. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Розглянуто міжнародну форму розрахунків акредитивів. Приділено увагу перевагам та недолікам використання акредитивів підприємствами України під час здійснення зовнішньоекономічної діяльності. Наведено схему здійснення розрахунків за акредитивами, перспективи використання акредитивної форми розрахунків під час здійснення зовнішньоекономічної діяльності. This article long distance form accounts letter of credit. Emphasis take away advantages and disadvantages use letter of credit business Ukraine of realization foreing - economic activity. Happen chart realization accounts letter of credit. Prospect use letter of credit forms accounts of realization foreing - economic activity.