Американський досвід організації навчання студентів як джерело для реформування вищої освіти України - Вольська, Мар'яна Михайлівна; Ієвлєв, Олександр Миколайович (Бадікова Н. О., 2015)
В роботі проаналізовано американський досвід організації навчання студентів як джерело для реформування вищої освіти України.