Технічні системи розпізнавання газів на основі електронних сенсорів - Марікуца, У. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто принципи побудови електронних хімічних сенсорів, які використовуються в системах моніторингу хімічного складу довкілля та існуючі системи розпізнавання газів на основі електронних сенсорів. Principles of construction of electronic chemical sensors applying in the systems of monitoring of chemical composition of environment and existent systems of gas recognition on the basis of electronic sensors are considered in this article.