Система управління перехідним процесом (СУПП) і нові зовнішні кордони Європейського Союзу та її місце у комплексі програм ІНТЕРАКТ - Штокль, В.; Музичук, О.; Shtokl, W.; Muzychuk, O. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
The importance of further use of “INTERAKT” program is considered
The transformation process management system, new external borders of the European Union, and their place in the “INTERAKT” program complex
Keywords: 711