Одержання модифікованих поліметакрилатних присадок до олив та дослідження їхніх властивостей - Коваленко, Т. П.; Волошинець, В. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Синтезовано модифіковані поліметакрилатні присадки радикальною (ко)полімеризацією децилметта децилакрилату зі стиролом у бензолі та досліджено їх фізико-хімічні характеристики і експлуатаційні властивості оливи І-20А. The modified polymethacrylic additives are synthesized by radical copolymerization of decylmeth- and decylacrylate with styrene in benzene and their physicochemical characteristics and operational properties of oil І-20А were studied.
Keywords: полімеризація; децилакрилат; децилметакрилат; стирол; олива; поліметакрилатні присадки; polymerization; decylacrylate; decylmethacrylate; styrene; oil; polymethacrylic additives