Динаміка розвитку струменя відпрацьованих газів від авіаційного двигуна на підставі Fluent 6.3 - Синило, К. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Надано результати числового моделювання обмежених спутних струменів за програмою Fluent 6.3 та основні закономірності їх розвитку поблизу поверхні. There are represented results of numerical simulations of wall slipsream due to program Fluent 6.3 and basic mechanisms their development close to surface.