Неявна математична модель послідовного двотактного тиристорного інвертора - Дзелендзяк, У. Ю.; Самотий, В. В.; Павельчак, А. Г. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Наведено дискретну математичну модель послідовного двотактного тиристорного інвертора, орієнтовану на неявні методи числового інтегрування. Моделювання вентилів виконується за схемою ідеального ключа. Аналіз усталених режимів здійснюється екстраполяційним e-алгоритмом. The discrete mathematical model of consecutive duple thyristor invertor directed to implicit methods of numerical integration is present. The valve modeling is done by ideal switch scheme. The steady-state analysis is done by extrapolation e-algorithm.