Порівняння ефективності систем безпровідного зв’язку графо-аналітичниим методом - Бак, Роман; Поліщук, Артур (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Проведено аналіз необхідності використання узагаль- нюючих показників ефективності систем передавання інформації та запропоновано новий інтегральний показник ефективності.
Keywords: система передавання інформації (СПІ); інтегральний показник ефективності; межа Шенона; частотна ефективність; енергетична ефективність