Використання веб-спільнот для організації комунікації українських науковців - Федушко, С. С.; Мельник, Д. В.; Сєров, Ю. О. (НВП ПП «Технологічний Центр», 2012)
У статті запропоновано аналіз мережевих спільнот як джерел інформаційної комунікації. Розроблено схему функціонування Української наукової Інтернет-спільноти (www. nauka-online.org) В статье предложен анализ сетевых сообществ как источников информационной коммуникации. Разработана схема функционирования Украинского научного Интернет-сообщества (www.nauka-online.org) This paper offers the analysis of web communities as the sources of informational communication. The functional scheme of the community Ukrainian Scientific Internet community (www. nauka-online.org) is developed
Keywords: веб-спільнота; комунікація; інформаційне суспільство; веб-сообщество; коммуникация; информационное общество; web community; communication; informational society