Військово-організаційна діяльність ОУН в 1929–1939 рр. - Лісіна, С. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Проаналізовано політичні та правові першоджерела Організації Українських Націоналістів за період 1929–1939 рр. та охарактеризовано організаційну діяльність з військових питань. Political and legal primary sources of Organization Ukrainian Nationalists for the period 1929–1939 are analyzed and description of organizational activity on soldieries questions is carried out.