Електричні моделі досліджених об'єктів при вихорострумовому методі - Бучма, І. М.; Репетило, Т. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто підходи до тлумачення методу вихорових струмів. Зроблено огляд, аналіз та обґрунтування електричних моделей як неферомагнітних, так і феромагнітних об’єктів. Запропоновано нову модель для феромагнітних об’єктів. In this article approaches to the interpretation of method of eddy currents were had considered. The electric models were reviewed, analysed and proved both ferromagnetic and non ferromagnetic objects. Also a new model for the ferromagnetic objects was proposed.