Оптимізація процесу згущення нативної зернової барди через намивний шар на промисловій вакуум-фільтраційній установці - Семененко, С. В.; Семененко, В. Ф.; Піх, З. Г. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Досліджено та оптимізовано фільтрацію через намивний шар на промисловому вакуум-фільтрі. Визначено оптимальні параметри для проведення фільтрації та роботи вакуум-фільтра в промислових умовах. Et is investigated and made conclusions about the process of the filtration through the washed stratum on the industrial vacuum-filtr. Et is definited the best parameters for realization the process of the filtration and the work of the vacuum-filtr in the industrial conditions.