Особливості розміщення вершин графів типу “дерево” на площині - Басюк, Т. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Проаналізовано основні труднощі, які виникають при візуалізації графів типу “дерево” та запропоновано метод розміщення їх вершин на площині. In the article the basic difficulties which are analysed arise at graphs visualization type "tree" and the method of accommodation of their tops on a plane is offered.