Інформаційна система для комунікації в інтернет магазині - Младьонов, Володимир Володимирович; Mladonov, Volodymyr Volodymyrovych (Національний університет "Львівська політехніка", 2022)
Ця робота присвячена детальній розробці інформаційної системи для комунікації в інтернет магазині. Основною ціллю системи є створення зручних умов для взаємодії між працівниками магазину та потенційними покупцями. Система розроблялась із наміром забезпечити легкість комунікації серед користувачів системи. Для досягнення цієї мети використовувалися різні методи, алгоритми та технології. Серед цього ключовими є мова програмування Java, яка дозволяє забезпечити швидку дію сервера, бібліотека Spring, яка дозволила створити надійну систему із верифікацією користувача, а також надала зручні утиліти для розробки бекенд частини інформаційної системи, а також Angular, за допомогою якого можна створити зручний та швидкий веб додаток. Також, були використані скриптовані об'єкти для підвищення гнучкості та адаптивності системи. [1, 2, 3]. Об’єктом дослідження є процес комунікації між клієнтами та інтернет-магазинами, що є ключовим елементом в електронній комерції. Недостатня ефективність цього процесу може призводити до різноманітних проблем, включаючи погану якість обслуговування клієнтів, низький рівень задоволеності клієнтів, втрату продажів та зниження прибутків для інтернет-магазинів. Предметом даного дослідження є інформаційна система для комунікації в інтернет-магазинах. Ця система включає в себе різноманітні інструменти та сервіси, які допомагають клієнтам та працівникам інтернет-магазинів ефективно комунікувати між собою. Зокрема, у роботі розглянуто можливості для покращення процесу спілкування з клієнтською підтримкою, надання інформації про товари та послуги, та інші функції, що входять до складу інформаційної системи. Результати дослідження можуть бути корисними для розробників інформаційних систем та власників інтернет-магазинів для поліпшення функціоналу та підвищення якості обслуговування клієнтів. Мета даного дослідження є розробка інформаційної системи для комунікації в інтернет-магазині, яка має на меті розв'язати проблему недостатньої ефективності інформаційних систем для комунікації в інтернет-магазинах та підвищити якість обслуговування клієнтів. Система виявила свою високу ефективність, відповідаючи заданим критеріям та вимогам. Її можливо швидко адаптувати до різних умов, що відкриває нові можливості для подальшого вдосконалення системи. У результаті, створена система може стати важливим інструментом для покращення роботи інтернет магазину, здатна забезпечити більш ефективне розподілення ресурсів та підвищуючи рівень сервісу для покупців.

This work is devoted to the detailed development of an information system for communication in an online store. The main goal of the system is to create comfortable conditions for interaction between store employees and potential customers. The system was developed with the intention of ensuring ease of communication among system users. Various methods, algorithms and technologies were used to achieve this goal. Key among them are the Java programming language, which allows for fast server operation, the Spring library, which made it possible to create a reliable system with user verification, and also provided convenient utilities for developing the backend part of the information system, as well as Angular, which allows you to create a convenient and fast web application. Also, scripted objects were used to increase the flexibility and adaptability of the system. [1, 2, 3]. The object of research is the process of communication between customers and online stores, which is a key element in e-commerce. Insufficient efficiency in this process can lead to a variety of problems, including poor customer service, low customer satisfaction, lost sales, and reduced profits for online retailers. The subject of this study is an information system for communication in online stores. This system includes a variety of tools and services that help customers and employees of online stores communicate effectively with each other. In particular, the work considers opportunities for improving the process of communication with customer support, providing information about goods and services, and other functions that are part of the information system. The results of the research can be useful for developers of information systems and owners of online stores to improve functionality and improve the quality of customer service. The purpose of this study is to develop an information system for communication in an online store, which aims to solve the problem of insufficient efficiency of information systems for communication in online stores and improve the quality of customer service. The system showed its high efficiency, meeting the set criteria and requirements. It can be quickly adapted to different conditions, which opens up new opportunities for further improvement of the system. As a result, the created system can become an important tool for improving the operation of an online store, capable of ensuring a more efficient allocation of resources and increasing the level of service for customers.
Information system for communication in the online store
Keywords: 6.126.00.01; – інтернет; магазин; працівник; інформаційна система; користувач; - Internet; store; employee; information system; user