Розвиток трубопровідного транспорту в нафтовій галузі на засадах логістики - Гірна, О. Б. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Розглянуто роль трубопровідного транспорту у транспортній логістиці Подано характерні особливості цього виду транспорту в транспортній системі України. Висвітлено сучасні напрямки його розвитку на логістичних засадах. The role of pipeline transport in the transport logistics is considered. The spécial features of the given type of transport in the Ukraine’s transport system are submitted. The modem directions of its development on the principles of logistics are explained.