Могила Антонія-Амор Тарновського (1777-1843). - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1987)
Могила Антонія-Амор Тарновського — шамбеляна (управителя) австрійського двору, генерал-майора цісарсько-королівського війська. Надгробок — саркофаг з барельєфами родового герба та військовими емблемами. На віку саркофага — скульптура сплячого лева. Позаду могили видно інші поховання. Автор скульптури — Пауль Ойтелє. Поле №10.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, управителі, військові, генерал-майори, Антоній-Амор Тарновський, Antoni-Amor Tarnowski, цісарсько-королівське військо, саркофаг, Пауль Ойтелє, Paul Eutele, надгробок, могила.