Оптимізація параметрів пристрою стеження за змінною несучою частотою - Бондарєв, А. П.; Борсук, О. П. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Використовуючи передавальні характеристики пристрою стеження класичної структури, визначено оптимальні параметри за умов зміни частоти на вході та впливу гауссівського шуму. Отримані оптимальні параметри пристрою були використані у імітаційній моделі модифікованого пристрою стеження. With use the transfer model of classical PLL, defined the optimal parameters at the dynamic frequency on the input with the Gaussian noise. The main parameters were used in the simulation PLL device modify model.