Маркетингово-логістичний підхід до дистрибуції в діяльності видавничого підприємства - П’ясецька-Глушак, А. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Метою опрацьовування є виявлення можливості використання методу стратегічної рефлексії в комплексній оцінці відносин, які мають місце в територіальному маркетингу. Відносини розглядаються як взаємовідносини між цільовими ринками, які використовують „дану” територію, а також ринками, які пропонують продукти на „даній” території. Показано принципи інтерпретації результатів, які отримують, і можливість її використання. Звернено увагу на факт, що інтерпретацію інформації, яку отримують, можна здійснювати з використанням методу рефлексії на різних стратегічних рівнях. The aim of the study is to identify the possibility of using a strategic reflection method for complex relationships occurring in the territorial marketing. Relations were examined as the interaction between the target markets, benefiting from the territory, and the products offered by the territory. There are shown the principles of interpretation of results gained and the possibility of their use. It was noted that the interpretation of information obtained using the method of strategic reflection may take place at different levels.
Keywords: територіальний маркетинг; метод стратегічної рефлексії; цільові ринки; інтерпретація інформації; задоволення потреб; продукт; мегапродукт; territorial marketing; method of strategic reflection; target markets; interpretation of information; satisfaction of necessities; product; megaproduct