Вплив чинників на анаеробну утилізацію відходів спиртового виробництва - Косів, Р. Б.; Хлібишин, З. Я.; Паляниця, Л. Я.; Березовська, Н. І.; Гродзіцька, О. С.; Швабюк, О. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Досліджено вплив чинників: температури, рН, культури мікроорганізмів на анаеробний процес очищення мелясної післяспиртової барди. The influence of factors temperature, hH, culture of microorganisms on anaerobical process of cleaning of waste of spirit production from melas is investigated.
Keywords: температура; процес очищення; temperature; process of cleaning