Косів, Р. Б.Хлібишин, З. Я.Паляниця, Л. Я.Березовська, Н. І.Гродзіцька, О. С.Швабюк, О. В.2010-02-222010-02-222009Вплив чинників на анаеробну утилізацію відходів спиртового виробництва / Р. Б. Косів, З. Я. Хлібишин, Л. Я. Паляниця, Н. І. Березовська, О. С. Гродзіцька, О. В. Швабюк // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2009. – № 644 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 75-78. – Бібліографія: 5 назв.https://ena.lpnu.ua/handle/ntb/2560Досліджено вплив чинників: температури, рН, культури мікроорганізмів на анаеробний процес очищення мелясної післяспиртової барди. The influence of factors temperature, hH, culture of microorganisms on anaerobical process of cleaning of waste of spirit production from melas is investigated.uaтемпературапроцес очищенняtemperatureprocess of cleaningВплив чинників на анаеробну утилізацію відходів спиртового виробництваArticle