Автоматизація оброблення письмової кореспонденції - Загребнюк, В.; Кидисюк, А.; Кріль, С.; Следнева, Н. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто розроблення програмно-аиаратного комплексу для напівавтоматичного сортування листів. Наведено склад апаратної частини та застосувань щодо розпізнавання поштового індексу. Упровадження такого комплексу дасть змогу істотно зменшити кількість помилок та витрати ручної праці при сортуванні листів.
The development of software and hardware complex for the semi-automatic sorting of letters is overviewed in the paper. The composition of hardware and applications for recognition of zip code are given. The introduction of such complex will allow to decrease substantially errors count and expenses of sorting letters hand labor.