Інформаційне забезпечення оформлення біометричних паспортів громадян України - Раделицька, Тетяна; Марковець, Олександр (Видавництво Львівської політехніки, 2018)
The paper highlights the problem of introducing biometric passports in Ukraine as a means of state regulation of migration processes on the experience of foreign countries in this area.
Keywords: біометричні документи; біометричний паспорт; Єдиний державний демографічний реєстр; паспорт громадянина України