Еволюція ландшафтного проектування у Львові ХХ–ХХІ століття - Богданова, Ю. Л. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Висвітлено історію та традиції формування ключових об’єктів львівських садів та парків. Подано етапи становлення спеціалізації “Ландшафтна архітектура” та вибрані тематики конкурсних та дипломних робіт студентів, що опрацьовувалися на кафедрі дизайну архітектурного середовища. Covers the history and traditions of the formation of key objects of Lviv gardens and parks. Posted stages of specialization “Landscaping” and selected topics competitive and diploma students who worked out at the Department of Design of architectural environment.
Keywords: відкритий “ландшафтний” театр; урбаністика; сади; парки; сквери; бульвари; ландшафтна архітектура; проектування; landscape; urban studies; gardens; parks; gardens; boulevards; landscape architecture; design