Експериментальне дослідження регулювального об’єму резервуарів дощових стічних вод для дощів постійної в часі інтенсивності - Жук, В. М.; Вовк, Л. І.; Попадюк, І. Ю. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2007)
Подано результати експериментального дослідження залежності регулювального об’єму резервуарів дощових стічних вод від чотирьох узагальнених безрозмірних параметрів для дощів постійної в часі інтенсивності. Отримано добре узгодження з результатами теоретичних досліджень та числового експерименту. The experimental investigation of the regulative volume of the storm-water storage tanks, depending from the four generalized parameters, for the rains with constant intensity are presented in the paper. These results are in the good accordance with both the theoretical results and numerical calculation results.