Метологічні підходи до практичного бізнес-коучингу - Кохан, Маріанна (My University, 2018)
У статті проаналізовані методичні ос-нови коучингу, підкре слено необхід-ність посилення ґрунтовності в підготовці коучів, інтеграції практики з результатами наукових досліджень.
Keywords: коучинг; бізнес-коучинг; методологія; теорія; психологія бізнесу