Наповнення електронних баз даних бібліотеки вітчизняного вишу - Клименко, Оксана Зіновіївна (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Автором статті розглядаються переваги використання електронних баз даних вищих навчальних закладів у інформаційному обслуговуванні користувачів, що в свою чергу сприятиму активізації діяльності їх бібліотек як складових інформаційно-комунікаційних процесів. The author, O. Klymenko, in the article “Filling Electronic Database of Ukrainian Higher Educational Institution Library” describes the advantages of using electronic databases of higher education institutions for users' services that stimulate activity of higher education institutions' libraries as a part of informationcommunicative processes.
Keywords: електронні бази даних; бібліотека вищого навчального закладу; електронний каталог; електронні бібліотеки; electronic databases; university library; electronic catalog; electronic library