Використання векторного методу для визначення рейтингу автомобільних шин - Чабан, О. П. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2009)
Наведено оцінювання рейтингу автомобільних шин різних виробників за їхніми показниками якості. Rate evaluation of car tyres made by different manufacturers due to their quality indices is notified.
Keywords: автомобільні шини; показники якості; car tyres; quality indices