Криміналістична характеристика способів контрабанди наркотичних засобів, що їх вчиняють організовані злочинні групи - Рудницький, Іван; Rudniski, Ivan; Рудницький, Иван (Видавництво Львівської політехніки, 2017)
Розглянуто сутність способів контрабанди наркотичних засобів, що їх вчиняють організовані злочинні групи. Окреслено основні характерні особливості вчинення контрабанди наркотичних засобів членами організованих злочинних груп. Визначено способи контрабанди наркотичних засобів, що їх вчиняють транснаціональні, етнічні й економічні організовані злочинні групи. Охарактеризовано основні чинники, які впливають на вибір способу вчинення контрабанди наркотичних засобів органі- зованими злочинними групами.

Essence of methods of contraband goods of narcotic facilities that is accomplished by the organized criminal groups is considered. The basic characteristic features of feasance of contraband goods of narcotic facilities are outlined by the members of the organized criminal groups. The methods of contraband goods of narcotic facilities that is accomplished by the transnational, ethnic and economic organized criminal groups are certain. Basic factors are described that influence at choice method of feasance of contraband goods of narcotic facilities the organized criminal groups.

Рассмотрена сущность способов контрабанды наркотических средств, которые совершаются организованными преступными группами. Очерчены основные характерные особенности совершения контрабанды наркотических средств членами организованных преступных групп. Определены способы контрабанды наркотических средств, которые совершаются транснациональными, этническими и экономическими организованными преступными группами. Охарактеризованы основные факторы которые влияют на выбор способа совершения контрабанды наркотических средств организованными преступными группами.
Criminalistics description of methods of contraband goods of narcotic facilities, that is accomplished by the organized criminal groups
Криминалистическая характеристика способов контрабанды наркотических средств, которая совершается организованными преступными группами
Keywords: транснаціональні; етнічні; економічні; організовані злочинні групи; наркотичні засоби; контрабанда; способи вчинення; контрольоване постачання; transnational; ethnic; economic; criminal groups; narcotic facilities; contraband goods; methods of feasance; controlled supply; are organized; транснациональные; этнические; экономические; организованы преступные группы; наркотические средства; контрабанда; способы совершения; контролируемое снабжение; 343.37; 351