Принципи організації пам’яті на основі вертикально-інформаційної технології - Гуменний, П. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Досліджено архітектуру ОЗП і ПЗП у теоретико-числовому базисі (ТЧБ) Радемахера. Наведено порівняльну характеристику кодових матриць у різних базисах. Запропоновано структуру зв’язків процесора на основі вертикально-інформаційної технології та його компонентів, адресного дешифратора у базисі Галуа. Conducted research of RAM and ROM architecture in theoretical-digital basis (TDB) Rademacher. The comparative characteristics of code matrixes in differents bases. The structure links the processor-based in vertical information technology and its components, the address decoder in Galois.