Вдосконалення елементів автоматизованого електропривода засобів мікроробототехніки та нанотехнологічних ліній виробництва: аналіз перехідних процесів крокових двигунів - Ловейкін, В. С.; Човнюк, Ю. В.; Діктерук, М. Г. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто можливі способи вдосконалення та уточнення інженерних методів розрахунку автоматизованих електроприводів засобів мікроробототехніки та нанотехнологічних ліній виробництва, а саме – крокових двигунів. The possible ways of improvement and refinement of the engineering methods of calculation of the automatic electric motor drive of the microrobotic technique hardware and of the nanotechnology lines of manufacture are discussed. One may research the stepping motor drives as well.