Розрахунок комплексного індексу цінності території - Мартинюк, Т.; Маланчук, М. (Видавництво Львівської політехніки, 2016)
Розкрито суть впливу комплексного індексу цінності території на визначення нормативної грошової оцінки. Дослідження показали, що навіть незначне коливання значення комплексного індексу цінності території зумовлює різницю у ціні в середньому від 1 до 2 % за 1 м2. Раскрыта суть влияния комплексного индекса ценности территории на определение нормативной денежной оценки. Исследования показали, что даже незначительное колебание значения комплексного индекса ценности территории дает разницу в цене в среднем от 1 до 2 % за 1 м2. The essence of a comprehensive impact index value of the territory to determine normative monetary value. Studies have shown that even a slight fluctuation integrated value of the index value of the territory makes the difference in price by an average of 1 to 2 % per 1 m2.
Расчет комплексного индекса ценности территории
Calculation of comprehensive index values territory
Keywords: нормативна грошова оцінка земель населених пунктів; зональний коефіцієнт; комплексний індекс цінності території