Діагностика кризового стану підприємств:сутність,об'єкти,суб'єкти,цілі проведення - Кондрат, І. Ю.; Лащик, І. І. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2009)
У доповіді розглянуто та проаналізовано погляди окремих авторів на трактування поняття «діагностика кризового стану підприємств» та на їх основі запропоновано власне бачення його сутності. Виокремлено та охарактеризовано перелік об’єктів, суб’єктів та цілей діагностування. In a lecture the looks of separate authors are considered and analysed to interpretation of concept «diagnostics of the crisis state of enterprises» but on their basis own approach is offered in relation to vision of his essence. The list of objects, subjects and aims of diagnosticating is selected and described.