Розщеплення лінійних імпульсних сингулярно збурених систем із запізненням - Клевчук, І. І. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2000)
A system of linear impulsive singularly perturbed functional differential equations is considered. The existence of integral manifolds is proved. It is shown that the initial system can be splitted into two independent systems by linear substitution. Розглядається система лінійних імпульсних сингулярно збурених диференціально-функціональних рівнянь. Доведено існування інтегральних многовидів. Показано, що вихідну систему за допомогою лінійної заміни можна розщепити на дві незалежні підсистеми.