Вплив ідеологій у XVIII ст. на формування архітектури палаців та їх художнього металу - Базилевич, В. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2004)
Розглянуто вплив ідеології у XVIII ст. на формування архітектури європейських палаців та їх художнього металу.