Онлайн бібліографія науковців Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя - Онисько, Галина Ярославівна; Дубик, Сергій Орестович; Dubyk, Serhij (Видавництво Львівської політехніки, 2015)
У статті розглядається автоматизоване формування та онлайн висвітлення персональних бібліографій науковців університету. The article lays out the method of automated formation and online publication personal bibliographies of university scientists.
Online bibliography of scientists from Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Keywords: відкрите програмне забезпечення; персональна бібліографія; open source software; personal bibliography