Інтеграційні процеси в сільському господарстві як основа формування нових територіальних структур - Кібукевич, О. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Досліджено сучасні тенденції розвитку агроформувань, розглянуто нові форми господарських структур, що виникають внаслідок інтеграції сільськогосподарських, промислових та інших підприємств. Розкрито їх риси на прикладі агрохолдингів. Исследовано современные тенденции развития аграрных формирований, рассмотрено новые формы хозяйственных структур, возникающих в результате интеграции аграрных, промышленных и других предприятий. Наведены основные их черты на примере агрохолдингов. Modern trends of the development of agricultural enterprises are explored, new forms of the economic structures, which formed by integration of the agricultural, industrial and other the enterprises are considered.
Интеграционные процессы в сельськом хозяйстве как основание формирования нових территориальных структур
Integration рprocesses in agriculture as the basis for a formation of the new territorial structures
Keywords: земельна реформа; трансформація землекористувань; агрохолдинги