Оцінювання персоналу у сфері інтернет-маркетингових послуг - Герус, Марія Юріївна; Herus, Mariia Yuriivna (Національний університет "Львівська політехніка", 2024)
Дипломна робота присвячена дослідженню сучасних підходів до оцінювання персоналу в компаніях сфери інтернет-маркетингових послуг. Актуальність теми зумовлена потребою підвищення ефективності управління людськими ресурсами та розвитку персоналу в умовах динамічного цифрового ринку. У роботі розглянуто цілі, принципи та методи оцінювання персоналу. Проаналізовано правові аспекти організації процесу оцінювання, визначено роль компетентнісного підходу та методу 360-градусного оцінювання у підвищенні результативності працівників. Розроблено рекомендації щодо впровадження ефективної системи оцінювання, адаптованої до специфіки діяльності digital-компаній. Практична частина виконана на прикладі агенції Panem Digital. Проведено аналіз існуючої системи оцінювання, визначено її недоліки та запропоновано шляхи їх усунення. Очікуваними результатами є підвищення мотивації працівників, розвиток їх професійних компетенцій та покращення загальної ефективності компанії. Результати роботи можуть бути впроваджені у практичну діяльність підприємств інтернет-маркетингової галузі та інших сфер.
Evaluation of personnel in the field of Internet marketing services
Keywords: 6.152.00.00