Нові прилади, системи, технології та науковий форум на INTERGEO 2021 - Горб, А.; Тревого, І.; Четверіков, Б.; Задорожний, В.; Gorb, A.; Trevoho, I.; Chetverikov, B.; Zadorozhnyy, V. (Видавництво Львівської політехніки, 2022)
Висвітлено новітні технологічні розробки у геодезії, фотограмметрії, геоінформатиці та інформацію про наукову конференцію на світовому геодезичному конгресі ІNTERGEO 2021 у м. Ганновер (Німеччина) та участь у роботі конгресу вчених і фахівців із України.

Evaluation of the latest technological developments in the field of geodesy, photogrammetry, geoinformatics and information about the scientific conference at the World Geodetic Congress INTERGEO 2021 in Hanover (Germany) and participation in the Congress of Scientists and Specialists of Ukraine.
New devices, systems, technologies and scientific forum at INTERGEO 2021
Keywords: INTERGEO; наукова конференція; учасники фахової виставки; лазерні сканери; БПЛА; електронні тахеометри; ВІМ; радар; INTERGEO; scientific conference; participants of the professional exhibition; laser scanners; UAVs; electronic total stations; VIM; radar; 528.04