Низькочастотні флуктуації в радіоелектронній апаратурі - Колодій, Зеновій (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Наведено огляд низькочастотних флуктуацій в елементах радіоелектронної апаратури. Пропонується гіпотеза єдиного джерела їх генерації. The point of view of low-frequency fluctuations in the elements of radio-electronic aparats is created. The proposition of gain sourse their generation is proposed.