Барельєф плакальниці, яка сидить на стільці. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1987)
На світлині — стела, увінчана овальним фронтоном та барельєфами. На стелі — барельєф плакальниці, яка сидить на стільці, урна покрита гірляндою з квітів, інскрипція про покійного.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, скульптура барельєф, урна, гірлянда, стела, надгробок, могила.