Процесне структурування та моделювання системи управління зворотними матеріальними потоками - Дзюбіна, К. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Наведено результати процесного структурування системи управління зворотними матеріальними потоками. Виявлено особливості функціонування зворотних матеріальних потоків. Розроблено модель функціонування зворотних матеріальних потоків та модель системи управління зворотними матеріальними потоками з орієнтацією на процес. In the article results of forming performance management systems of Ukrainian machinebuilding enterprises considering interests of stakeholders are presented. The conducted research permitted to make conclusions about peculiarities of forming performance management systems at the Ukrainian machine-building enterprises. A model of reverse material flows and model of reverse material flows management system with a focus on process are developed.
Process structuring and modeling of the reverse material flow management system
Keywords: зворотний матеріальний потік; система управління; процес; бізнес-процесс; структурування; сфера функціонування; reverse material flow; management system; process; business process; structuring; functional area