З досвіду підготовки студентів вищих технічних навчальних закладів до написання творчих робіт англійською мовою - Водарська, H. M. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2002)
Йдеться про досвід використання автентичної літератури і зарубіжної методики у роботі над написанням творів, а також зроблено висновок щодо ефективності проведення такої роботи. The article deals with some advantages of foreign methods and authentic literature use when teaching students to write essays.