Ферментативна обробка зернової сировини у виробництві спирту - Паляниця, Л. Я.; Ворожбит, О. С.; Мельник, С. Р.; Березовська, Н. І.; Мельник, Ю. Р. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Досліджено водно-теплову обробку зернової сировини на основі жита за участю комплексів концентрованих ферментних препаратів. Вивчено їхній вплив на основні показники одержуваного сусла. Process of water-heat treatment of grain’s source on the base of rye in the presence of complexes of concentration enzymatic preparations is investigated. The influence of concentration enzymatic preparations on main measures of malt.