Методи послідовного підвищення точності числового розв’язування диференціальних рівнянь другого порядку - Слоньовський, Р.; Тесак, І.; Slonevski, R.; Tesak, I. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Наведено методику побудови послідовних наближень розв’язування задачі Коші для системи диференціальних рівнянь другого порядку та доведено теорему про оцінку їхньої точності.

The construction methodology of approaches of solution Koshy’s problem for system of two order differential equations are described in this paper. Also we proved the theorem about estimates of methods accuracy.
Methods of consequent increasing of accuracy of numerical solution of second order differential equations
Keywords: системи диференціальних рівнянь; дробово-раціональні чисельні методи; тейлорівські наближення; сітковий вузол; коефіцієнти апроксимації; systems of differential equations; fractional-rational numerical methods; approximation of Taylor; grid node; approximation coefficients; 519.62