Експериментальні дослідження зчеплення композитної неметалевої арматури з бетоном - Климов, Ю. А.; Солдатченко, О. С.; Орішкин, Д. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Наведено результати експериментальних досліджень зчеплення композитної склопластикової і базальтопластикової арматури з бетоном і порівняння отриманих даних з відповідними вимогами для зчеплення сталевої арматури періодичного профілю. In the articles described experimental researches of bond of glass and basalt fiber reinforcement polymer armature made by the method of pultrusion and comparison of findings results with requirements for the steel armature of periodic section.
Keywords: агресивне середовище; композитна арматура; скловолоконна арматура; базальтоволоконна арматура; ровінг; пултрузія; composite armature; glass fiber armature; basalt fiber armature; roving; pultrusion