Гендерний аспект соціально-психологічної адаптації учасників антитерористичної операції до умов мирного життя - Заіка, Віталій (My University, 2018)
В статті розглядається проблема со-ціально-психологічної адаптації учас-ників АТО до умов мирного життя. На основі проведеного емпіричного дос-лідження з використанням психодіаг-ностичного інструментарію проаналізовано гендерні особливості її прояву.
Keywords: антитерористична операція (АТО); адапта-ція; посттравматичний стресовий розлад (ПТСР); гендер; маскулінність; фемінність; копінг-стратегії; ціннісні оріє-нтації