Математичне моделювання управління енергоспоживанням промислових об’єктів - Давиденко, Л.; Коменда, Т.; Ткаченко, І. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Розглянуті питання ефективності управління енерговикористанням промислових підприємств. Запропонована спрощена формалізація математичної моделі управління енерговикористанням. Наведені способи оцінки адекватності моделі. In the message shown questions of effective leading of the industrial plants energy consumption. Given simple formalization of the mathematical model, which subscribe leading of the industrial plants energy consumption. Although in message given methods of the estimation of adequacy of the mathematical model.