Особливості побудови інформаційних технологій моделювання процесів розвитку туристичних та інфокомунікаційних комплексів - Артеменко, О. І.; Гаць, Б. М.; Іванущак, Н. М.; Угрин, Д. І. (My University, 2014)
Розв’язано низку важливих наукових та науково-прикладних задач, пов’язаних із розробленням інформаційних технологій для моделювання на основі фізичних аналогій об’єктів туристичної галузі та інфокомунікаційної інфраструктури. Проаналізовано процеси інтеграції цих технологій у відповідній інформаційній системі моделювання для дослідження та побудови ефективних туристичних та інфокомунікаційних комплексів. Виконані оригінальні дослідження властивостей інформаційно-комунікаційних локальних та глобальних комп’ютерних мереж на основі відповідних фізичних аналогій. In this research a number of important scientific and applied problems associated with the development of information technology for simulation based on physical analogies for objects of tourism industry and information and communication infrastructure are solved. The processes of integration of these technologies in an appropriate information system modeling for the study and construction of effective tourism and information and communication systems.
Peculiarities of construction of information technologies for modeling development processes of tourist and information communication systems
Keywords: туристична інфраструктура; інфокомунікаційні комплекси; простір даних; стохастичний граф; нечітка логіка; клітинні автомати; фрактал; дифузія; tourism infrastructure; infocommunication system; data space; stochastic graph; fuzzy logic; cellular automata; fractal; diffusion